(مسأله 405): در غسل ترتیبى، باید به نیت غسل، اول سر و گردن بعد طرف راست، بعد طرف چپ بدن را بشوید، و تحقق غسل ترتیبى به حرکت دادن هر یک از اعضاء سه گانه زیر آب به قصد غسل بى اشکال نیست و احتیاط در اکتفاء نکردن به او است و اگر عمداً یا از روى فراموشى، یا به واسطه ندانستن مسأله، بدن را قبل از سر بشوید، غسل او باطل است.
(مسأله 406): در صورتى که بدن را قبل از سر بشوید، لازم نیست غسل را اعاده کند، بلکه چنانچه بدن را، با مراعات ترتیب، دوباره پیش از آنکه حدثى از او سر بزند، بشوید، غسل او، صحیح خواهد بود.
(مسأله 407): براى آنکه یقین کند هر سه قسمت، یعنى سر و گردن و پهلوى راست و پهلوى چپ را کاملاً غسل داده، باید هر قسمتى را که مى شوید مقدارى از قسمت دیگر را هم با آن قسمت بشوید.
(مسأله 408): اگر بعد از غسل بفهمد، جاى از بدن را نشسته، و نداند کجاى بدن است، دوباره شستن سر لازم نیست، و فقط پهلوى راست و پهلوى چپ را بشوید.
(مسأله 409): اگر بعد از غسل بفهمد، مقدارى از بدن را نشسته، چنانچه از طرف چپ باشد، شستن همان مقدار کافیست و اگر از طرف راست باشد بعد از شستن آن مقدار، دوباره طرف چپ را بشوید و اگر از سر و گردن باشد، باید بعد از شستن آن مقدار، دوباره بدن را، با مراعات ترتیب بشوید.
(مسأله 410): اگر پیش از تمام شدن غسل در شستن مقدارى از طرف چپ یا طرف راست شک کند، لازم است که آن مقدار را بشوید، و اگر مشکوک از طرف راست است، بعد از آن طرف چپ را نیز بشوید، و اگر در شستن مقدارى از سر و گردن شک کند، احتیاط واجب در اعتناء به چنین شک است، پس باید مقدار مشکوک را بشوید، بعد طرف راست و بعد طرف چپ را بشوید.