(مسأله 1164): در تمام نمازهاى واجب و مستحب، پیش از رکوع رکعت دوم مستحب است قنوت بخواند، و در نماز وتر با آنکه یک رکعت مى باشد، خواندن قنوت پیش از رکوع مستحب است، و نماز جمعه در هر رکعت یک قنوت دارد، و نماز آیات پنج قنوت، و نماز عید فطر و قربان در رکعت اول پنج قنوت و در رکعت دوم چهار قنوت دارد.
(مسأله 1165): مستحب است در قنوت دستها را مقابل صورت و کف آنها را رو به آسمان و پهلوى هم نگهدارد، و غیر شصت، انگشتهاى دیگر را به هم بچسپاند و به کف دستها نگاه کند.
(مسأله 1166): در قنوت هر ذکرى بگوید، اگر چه یک “سُبحانَ اللهِ” باشد، کافى است، و بهتر است بگوید: (لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ الْحَلِیمُ الکَرِیمُ، لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ الْعَلِىُّ الْعَظِیمُ، سُبْحانَ اللهِ رَبِّ السَّمواتِ السَّبْعِ، وَرَبِّ
الاَرَضِینَ السَّبْعِ، وَما فِیهِنَّ وَما بَیْنَهُنَّ وَرَبِّ العَرْشِ العَظِیمْ، وَالْحَمْدُ لِلّهِ رَبِّ العالَمِین).
(مسأله 1167): مستحب است انسان قنوت را بلند بخواند، ولى براى کسى که نماز را به جماعت مى خواند، اگر امام جماعت صداى او را بشنود بلند خواندن قنوت مستحب نیست.
(مسأله 1168): اگر عمداً قنوت را نخواند قضا ندارد، و اگر فراموش کند و پیش از آنکه به اندازه رکوع خم شود یادش بیاید مستحب است بایستد و بخواند و اگر در رکوع یادش بیاید، مستحب است بعد از رکوع قضاء کند، و اگر در سجده یادش بیاید، مستحب است بعد از سلام آن را قضاء نماید.

دانلود قنوت – آیت الله محقق کابلی

لینک کوتاه: https://porsan.org/?p=1055